Multimédia

PROFESSZIONÁLIS SONY rögzítőrendszer

sonyA Sony legújabb HD kamerája, egy könnyen használható HD kamerarendszer, amely egy kis kameratestből és egy vezérlő-kijelzőből áll. Ez a kicsi, kompakt kamerarendszer nem igényel semmilyen kiegészítő eszközt. A rögzítés MemoryStick Pro Duo kártyára történik, de természetesen a készüléken megtalálhatók a legmodernebb kimenetek is (pl: HDMI).

A képrögzítő egység cseppálló. A fő egységen található LCD panelnek köszönhetően a felhasználó vissza tudja játszani és értékelni tudja a felvett képkockákat már közvetlenül a felvétel után. A HXR-MC1P kamera egy sor új, kreatív lehetőséget kínál a HD rögzítés területén.

A készülék megtekinthető referencia rendelőnkben!

Használatát javasoljuk további számítógépes eszközökkel kombinálva (lásd: BlackMagic kártyák).

 

nex5SONY NEX ÉS ILCE SOROZAT

Tükörreflexes digitális fényképezőgép. DSLR képminőség, könnyű és kompakt készülék. Egyszerűen használható érintőképernyővel, olyan nagy teljesítményű funkciókkal, mint a Full HD videó.

Specifikáció:

  • Szenzor típus: CMOS érzékelő
  • Pixel méret: 14,2 megapixel
  • Érzékenység: ISO200-12800
  • Felbontás: 4592 x 3056
  • Méret: APS-C (kb. 24 x 16 mm)
  • Képi szenzor: 1.3 – 9 megapixel, 1/2″ CMOS
  • Csatoló felület: standard C/CS
  • Kimenet: USB 2.0

 

BLACKMAGIC DESIGN
INTENSITY PRO és INTENSITY SHUTTLE DIGITALIZÁLÓ PC KÁRTYA

intensityproAz Intensity lehetőséget nyújt HDMI és analóg video forrásból történő bevitelre és digitalizálásra. Az elérhető legjobb minőséget nyújtja SD (Standard Definition – konvencionális felbontások, korábbi tecnológiákból) és HD (High Definition – Nagyfelbontás, a legújabb technológiákon alapul) esetén is.

inensitypro-cableAz Intensity két modellje: az Intensity Pro PCI Express számítógéphez és a legújabb Intensity Shuttle az USB 3.0 csatololó blackmagicfelületű számítógépekhez lett kialakítva.

 

A készülék megtekinthető referencia rendelőnkben!

 

HDMI minőség

hdmiAz analóg VIDEO forrásoktól eltérően, a HDMI a legújabb digitális standard, ami megjelenik a kamerákban, televíziókban és különféle kijelzőkön. A HDMI teljesen digitális és nincs képtömörítés, így nem kell tartani a képminőség romlásától. A DV-től és a HDV FireWire alapú intensity-sdhdvideóstandardoktól eltérően, a HDMI nagyobb felbontást és színmélységet tesz lehetővé. HDMI-t találhatunk a legújabb HD kamerákban, mint például a fent említett professzionális SONY kamera renszerben.

Kérdése van? Hívjon most!

Tel: +3620 335 0521, E-mail: info@endobolt.hu