Kiegészítők

nuvarNuVar Vario lencse

A NuVar lencse a Prima DNT és Prima ENT mikroszkópokhoz rendelhető. Segítségével a beavatkozások során a készülék fókusztávolsága variálható 10 cm tartományban.

beam_spliter2OPTIKAI OSZTÓ

A mikroszkópfejbe illeszthető közti elem, melynek segítségével lehetőség nyílik társbetekintő, fényképezőgép illetve különböző VIDEO kamerák rendszerbe integrálására.

  • Egyidőben két eszköz illeszthető a mikroszkóphoz
  • Robosztus, ipari kivitel
  • Utólag is egyszerűen beépíthető, ahogy a lenti video is demonstrálja ezt

rotoplateRoto Plate

20 fokos mozgást enged meg a mikroszkóp fejnek a mikroszkóp testhez képest, ezzel biztosítva a tökéletes ergonómikus munkapozíciót.

 

 

MÁSODLAGOS, ASSZISZTENSI BETEKINTŐ

sec_obs_binBinokulár nélkül. A másodlagos betekintő modul az optikai osztóba csatlakoztatható. Segítségével csatlakoztatható a betekintő binokulár, melyből több gyári változat is elérhető.

Megkülönböztetünk egyenes és döntött, illletve dönthető binokulárt. Az optikai osztóba a bal oldali gyorscsatlakozóval kapcsolható be a betekintő modul. A jobb oldali interfészre helyezhetők fel a binokulárok.

 

 

BINOKULÁROK

binokular-mix-cutA társbetekintő modulhoz. A másodlagos betekintő modulhoz csatlakoztathatók a binokulárok. Több gyári változat is elérhető. Megkülönböztetünk egyenes és döntött, illletve dönthető binokulárt.

 

 

dslrKAMERA ILLESZTŐ MODUL

A kamera illesztő modul az optikai osztóba csatlakoztatható. Segítségével csatlakoztathatók a különböző kamerák. A modul alapértelmezésben 1/2″-os készülékeket képes fogadni, de ezt további illesztő eszközökkel meg lehet változtatni. (Sony, Nikon, Canon kamerákhoz)

 

IVU OP DIGITÁLIS KAMERARENDSZER

Beépített digitális kamera optikaiosztóval, képrögzítő szoftverrel. Az iVu OP komplett videóképkezelő rendszer kompatibilis a PAL és NTSC rendszerekkel. Ez az 1/3″ CCD videókamera kiváló képek készítésére alkalmas. Az iVu OP mindössze 3 gomb segítségével működtethető, ezáltal biztosítva a kényelmes és egyszerű használatot.

Több VIDEO kimeneti lehetőséget biztosít. Kompozit video, s-video, és USB a PC-hez történő kapcsolódáshoz. Az iVu teljes kompatibilitást nyújt. A Labomed DigiPro szoftver könnyen kezelhető grafikus felhasználói felülettel járul hozzá az egyszerű és gyors használathoz.

ivu_opSpecifikáció:

  • Kompatibilis a Prima OPH, ENT, GN és DNT rendszerekkel
  • 1/3 collos CCD szenzor
  • Kimenetek: kompozit, s-video, USB
  • PAL (752 x 582 pixels) / NTSC (768 x 494 pixels) rendszer
  • Beépített optikaiosztó
  • Szoftver kompatibilitás: Microsoft Win XP (SP2) és felette

Lehetőség van számos, nem gyári multimédiás kiegészítő beépítésére is! (Pl: HD rögzítő)

 

Kérdése van? Hívjon most!

Tel: +3620 335 0521, E-mail: info@endobolt.hu